-
Sciągnąłem sobie tło z National Geography i kolorostycznie pasuje. Można by było poprosić ich lub autora ododanie tej grafiki do obrazu systemu.
-
Niestety nie znalazłem żadnego sposobu jak wyrównać lub wyłączyć ikonki Haiku, Kosz itp.
-
Nie przetłumaczony katalog domowy i razi słówko Dom w obcej formie
Razi też w trackerze nieprzetłumaczone: Applications, dlaczego nie zwykłe Programy? Co się stało, że Programy przestały być nazywane Programami? Co to za nowomowa. Programy demonstracyjne itd. -
Gdzie wrzucić obrazy tła dla użytkownika? Otworzyłem sobie:
Tracker->Ustawienia->Tło i wybrałem Domyslny folder. Jak rozumiem to jest domyslny folder z plikami tła ekranu i … nigdzie nie znalazłem miejsca gdzie on sie znajduje. Myślę, że warto bylo by to opisać i go stworzyć bo zapewne tu jest problem. Nawet jeśli nie ma tam żadnych grafik. -
Widziałem, pewną modyfikację górnej belki z tytułem okna. Czy jest możliwość zmiany na jakieś inne tematy? Czy jakieś tematy są na deviantarcie albo na innych stronach z tematami?
-
Próbowałem w programie WebPositive zmienić stronę startową na pusta i nie umiem tego zrobić. Pomimo przestawiania ustawiania i tak pokazuje ostatnie.
dalszy ciąg na pewno nastąpi